Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Mijn spreekbeurt over K3

Ik houd mijn spreekbeurt over K3 omdat ik ze heel leuk vind zingen en je kunt bij deze muziek ook heel leuk dansen en gelukkig houd ik van allebei.

K3 is begonnen met 3 meisjes Karen, Kristen en Kathleen, deze meiden komen uit Belgie maar ze hadden een grote hit Heyah mama, daarmee werden ze ook beroemd in Nederland. K3 reisde door heel België en Nederland om daar optredens te geven en ze kwamen ook op de televisie.

Andere bekende liedjes van K3 zijn : I love you baby, Alle Kleuren, Blub, ik ben een vis!, Tele-Romeo, Toveren, Verliefd, De 3 biggetjes, Oya lélé, Hart verloren, Liefdeskapitein, Kuma he, Ya ya yippee. Het laatste nummer Ya ya yippee vind ik een van de leukste liedjes van K3 omdat daar ook zo’n leuk dansje bij zit. Een van de beroemdste jurken van K3 is de regenboogjurk, die hadden ze aan bij veel optredens, mijn moeder heeft voor mij ook een regenboog jurkje gemaakt en die heb ik nu aan.

In 2009 ging Kathleen weg bij K3 en bleven alleen nog Karen en Kristel over, toen was het eigenlijk K2 geworden. Om er toch weer K3 van te maken is er een televisie programma gekomen K2 zoekt K3 en heeft Josje uit Zwolle de show gewonnen. Samen met Josje erbij kwam het leuke liedje uit Eya hoya! en werd er een videoclip van gemaakt zodat je ook zelf het nummer kunt instuderen en het dansje kunt oefenen.

Toen kwam er weer een televisieprogramma  K3 zoekt K3 en zijn  Karen, Kristel en Josje gestopt , dit vond ik erg jammer maar de nieuwe K3 werden Hanne, Marthe en Klaasje en deze K3 zullen vast ook heel leuk worden..

Nu zijn er overal afscheidsconcerten want de oude K3 met Karen, Kristel en Josje treden overal in het land op met de opvolgers Hanne, Marthe en Klaasje. Gelukkig gaat Kristel de nieuwe K3 nog wel helpen met de optreden en dat komt vast goed want ze is natuurlijk zelf ook een K3 meisje geweest.

Ik ben nu al vaak aan het oefenen met dansen en zingen en ik hoop natuurlijk dat ik later ook een K3 meisje word of dat ik later een keer met ze op mag treden. Ik ben ook ook naar het concert geweest in Zwolle en ik vond dat heel erg leuk. We konden meezingen en meedansen.

Dit was mijn spreekbeurt over K3, hebben jullie nog vragen?

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>