Voor bedrijven

Onderstaand een overzicht van de diverse mogelijkheden. Een aanbieding op maat? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Advertentievormen

Lever een nieuwe spreekbeurt aan

De meest gangbare vorm van adverteren op de Spreekbeurten Startpagina is door zelf een nieuwe spreekbeurt te publiceren. Het zal dan gaan om een onderwerp dat nog niet eerder is geplaatst op de Spreekbeurten Startpagina. Aan het publiceren van spreekbeurten zitten enkele voorwaarden verbonden:

  • Spreekbeurten bevatten minimaal 1000 woorden.
  • De artikelen zijn voorzien van minimaal 1 uitgelichte afbeeldingen, maar het liefst minimaal 3 kwalitatieve afbeeldingen.
    • Let op: deze afbeeldingen moeten rechtenvrij zijn. Eventuele claims als gevolg van onrechtmatig gebruik van afbeeldingen zijn voor eigen rekening van diegene die de afbeelding aangeleverd heeft.
  • Artikelen zijn simpel en informatief geschreven gericht op naar school gaande kids van 6 tot 12 jaar oud. Berichten die commercieel zijn geschreven zullen niet worden geplaatst.
  • Het artikel moet uniek geschreven zijn en kan dus niet op andere websites worden geplaatst.
  • Er moeten tussenkopjes en / of opsommingen in de tekst opgenomen worden om de leesbaarheid te verbeteren.
  • Maximaal twee commerciële uitgaande links naar hetzelfde domein.
  • Bij voorkeur een interne link naar een ander artikel op de Spreekbeurten Startpagina en een externe link naar een onafhankelijke partij toevoegen.

Kosten publicatie spreekbeurt: €100
Tijdsduur: voor onbepaalde tijd

* Voor een meerprijs van €50, – kunnen wij een spreekbeurt van zo’n 1000 woorden voor je schrijven.
** Let op: in jouw spreekbeurt kunnen na verloop van tijd ook externe links van andere websites komen te staan.

Bereik jouw doelgroep op een effectieve manier via de verschillende advertentievormen van Spreekbeurten Startpagina.

Linkplaatsing in een bestaande spreekbeurt

Het is mogelijk om een link te plaatsen in een bestaande spreekbeurt. Je kunt deze link plaatsen in een al dan niet nieuw aan te leveren stukje tekst, om zo de content om de link heen te verrijken naar eigen wens. Je kunt er ook voor kiezen om de link te plaatsen op een bestaand woord of een bestaande woordencombinatie.

Vooralsnog hanteren we geen maximaal aantal links per spreekbeurt, maar als het er teveel worden in één spreekbeurt dan zullen we hier wel een max op zetten van bijvoorbeeld 5 externe links. Zo zorgen we ervoor dat iedere link voldoende linkwaarde behoudt en dat het geen verkapte directory wordt.

Kosten linkplaatsing in een bestaande spreekbeurt: €150
Tijdsduur: voor onbepaalde tijd

Advertenties (o.a. banners)

Je kunt bij ons zeer gericht adverteren door banners te plaatsen op pagina’s die gerelateerd zijn aan jouw product of dienst. Je hebt een webshop in tuingereedschap? Jouw banner wordt indien gewenst getoond bij aan tuingereedschap gerelateerde artikelen en categorieën, zodat je effectief jouw doelgroep bereikt.

Neem contact op voor een offerte op maat.